Шыбка, курва! Маскаль, чаго табе трэба, 619, звалі адсюль курва! Маскаль, звалі адсюль, курва. Чаго табе трэба ў мяне ў хаце?! А ты мяне не бачыш, ці што? А навошта мне цябе бачыць? А навошта цябе мне бачыць? Хулі ты мне браму выпіліў, ты хулі, бязглуздам, ці што, займаешся? Хулі ты мне браму выпіліў, курва? Хулі ты мне браму выпіліў, курва? Хулі ты мне браму выпіліў, курва? Давай рабі браму шыбка, курва. Браму зрабіў, курва. Браму зрабіў, курва. Браму зрабіў, курва. Давай, стаў, епты, курва! Паставіў мне браму шыбка, курва. Браму запілуй. Давай, запільвай. Давай, рабі браму, хулі ты прыйшоў да мяне, 619? Браму зрабіў мне, курва. Браму мне зрабіў, курва. Браму мне зрабіў, курва. Браму мне зрабіў, курва. Браму мне зрабіў, курва. Браму мне зрабіў, курва. Давай давай, хулі ты стаіш, руку адпусьціў мне, курва. Руку адпусьці, курва. Хто вар’ят, ты вар’ят ёпт, курва. Браму мне запілуй, курва. Браму мне запілуй, курва. Давай запільвай, курва. Давай запільвай зараз, хулі ты да мяне прыйшоў, курва? Хулі табе трэба, курва? Хулі табе трэба ў мяне ў хаце, курва? Што значыць трэба, ёпт? Што табе трэба ў мяне ў хаце, курва? Што табе трэба ў мяне ў хаце, курва? Што? Што табе трэба ў мяне ў хаце, курва? Навошта я табе патрэбны, курва? Навошта я да табе павінен прыходзіць, курва? Якім уліку, ты што, дурань, ці што, маскаль, ёпт? Браму мне паставіў як выпіліў, курва.
|
|